[ VAŽNO – Želite li i dalje primati e-obavijesti Udruge Franak? ]

[ VAŽNO – Želite li i dalje primati e-obavijesti Udruge Franak? ]

Drage članice i članovi Udruge Franak,

kako bismo vas i dalje informirali, o aktualnim temama, novostima i kolektivnoj zaštiti vaših potrošačkih prava, molimo vas da pročitate i potvrdite suglasnost koja vam je poslana 28. svibnja 2018. na e-mail adresu koje ste upisali u registar prilikom učlanjenja pod naslovom “VAŽNO – Želite li i dalje primati obavijesti Udruge Franak”.

To ćete učiniti na način da kliknete na link u mailu „Želim primati e-obavijesti Udruge Franak“.

Ukoliko ne primimo vašu povratnu informaciju o suglasnosti za primanje e-obavijesti, nećemo više biti u mogućnosti slati vam navedene informacije, sukladno Općoj Uredbi o zaštiti osobnih podataka (GDPR) koja se primjenjuje od 25. svibnja 2018. godine, i koja predstavlja bitan napredak u području obrade i zaštite osobnih podataka, a prema kojoj smo uskladili naše poslovanje

Molimo vas da povremeno provjeravate i ažurirate svoje osobne podatke, jer osobni podaci moraju biti točni i ažurni, a svatko od vas može u svakom trenutku pristupiti svojim osobnim podacima ulaskom u korisnički profil uz unos korisničkog imena i lozinke koje ste sami unijeli prilikom učlanjenja.
To možete učiniti klikom na poveznicu PRIJAVI SE (http://clanstvo.udrugafranak.hr/users/sign_in) koja će vas zatražiti navedene podatke. U slučaju zaboravljenih upisanih podataka za logiranje (korisničkog imena i lozinke), kliknite na Zaboravljena lozinka? i pratite upute za promjenu lozinke koju ćete dobiti na mail koji ste upisali u registar članstva prilikom učlanjenja u Udrugu Franak. Ukoliko imate problema kod logiranja u vaš osobni korisnički profil ili niste zaprimili navedeni e-mail, molimo da pošaljete upit na ured.udrugafranak@gmail.com

ŠTO UČINITI UKOLIKO MI SE LINK S POTVRDOM SUGLASNOSTI O ZAPRIMANJU E-OBAVIJESTI NE OTVARA – NE RADI?
Ukoliko se klikom na obavijest ne javlja obavijest o suglasnosti, a kako bi bili sigurni jeste li, ili niste, dali suglasnost, uđite u svoj korisnički profil i dajte suglasnost za primanje e-obavijesti.

http://clanstvo.udrugafranak.hr/users/sign_in

To ćete učiniti na način da označite kućicu ispred pitanja „Želim primati e-obavijesti Udruge Franak“. Ujedno, provjerite i ažurirajte osobne podatke koji fale u registru.

Ukoliko NISTE dobili e-mail s obavijesti molimo da napravite postupak logiranja u korisnički profil i date suglasnost ručno, a u slučaju zaboravljenih podataka za logiranje napravite, gore opisan, postupak zaboravljene lozinke. U slučaju dodatnih problema pošaljete upit na ured.udrugafranak@gmail.com

U moru raznih obavijesti koje ste zaprimili, unazad nekoliko dana, moglo se dogoditi da ste propustili naš e-mail te vas i ovim putem obavještavamo da provjerite svoje e-mail pošte.

Nadamo se da vam je članstvo u Udruzi Franak važno, kao što je i nama vaša podrška, i da su vam obavijesti koje vam šaljemo korisne i zanimljive te ćete ih i dalje nastaviti primati.

Hvala Vam!
Vaša Udruga Franak

PODIJELI: Facebook Twitter Pinterest Google Plus StumbleUpon Reddit Email