POZIV NA BESPLATNU RADIONICU O OVRHAMA U ZAGREBU 20.11.2019.

Udruga Franak organizira besplatne edukativne radionice o ovrhama s ciljem podizanja razine znanja polaznika radionice ciljanim informiranjem dužnika pogođenih problemom ovrha.

Teško je danas naći nekoga tko se nije susreo s Rješenjem za ovrhu ili da nije bio ovršen mada nije niti znao da mu prijeti ovrha.

Upravo zbog velikog interesa i povećanog broja upita građana o ovom gorućem problemu Udruga Franak organizira savjetovanja o ovrhama na kojima ćemo pokušati dati odgovore na neka od najčešćih pitanja:
– Što mogu poduzeti kad zaprimim Rješenje o ovrsi?
– Nisam primio Rješenje o ovrsi, a ovršen sam?
– Što je ovršna isprava?
– Koja su primanja izuzeta od ovrhe?
– Mogu li odgoditi ovrhu na nekretnini?
– Kako spriječiti ovrhu nekretnine kada dug dolazi iz nepoštenog kredita?

Na radionicama će se razmatrati i problemi dužnika s agencijama za prisilnu naplatu potraživanja te metode i pokušaji naplate duga izvan zakonski dopuštenih okvira.

Radionice se provode u sklopu projekta Udruge Franak „Informirajmo se o ovrhama“, uz financijsku podršku Grada Zagreba. Radionice se održavaju u Zagrebu tijekom studenog i prosinca, u trajanju od dva sata.

Prva radionica će se održati u srijedu 20. 11. 2019., u uredu Udruge Franak na adresi Av. Marina Držića 81b (Folnegovićevo naselje) u Zagrebu, u trajanju od 17:00 do 19:00 sati.

Kako je broj polaznika radionice ograničen, molimo sve zainteresirane da se prijave na mail ured.udrugafranak@gmail.com

PODIJELI: Facebook Twitter Pinterest Google Plus StumbleUpon Reddit Email