VAŽNO!

OBAVIJEST VEZANA ZA ODLUKU USTAVNOG SUDA O NIŠTETNOSTI VALUTNE KLAUZULE CHF

Zbog velikog broja poziva nismo se u mogućnosti javiti svima. Molimo vas za strpljenje. Odluka Ustavnog suda kojom je potvrđena ništetnost valutne klauzule CHF odnosi se na sve potrošače koji su imali kredit vezan uz valutu CHF, bez obzira na namjenu kredita (auto kredit, hipotekarni kredit, stambeni kredit, gotovinski kredit, nenamjenski kredit), te ako je Ugovor o kreditu sklopljen s: Privrednom bankom Zagreb, Zagrebačkom bankom, RBA, Addiko (Slavonska, Hypo), Erste, OTP (Splitska banka), i Sberbank (Volksbank).

Na vas se kolektivna tužba odnosi, što znači da ukoliko tužite gore navedenu banku svi sudovi su obvezni primjenjivati utvrđenja iz kolektivnog procesa o ništetnoj ugovornoj odredbi o valuti CHF te ćete svoj preplaćeni novac zajedno sa zateznim kamatama sigurno vratiti i to bez obzira što ste kredit zatvorili 2011.,2012., ili jučer.

Ukoliko ste napravili konverziju kredita iz valute CHF u valutu EUR prema Zakonu o konverziji 2015. (ZID ZPK 2015.) pričekajte s tužbom sve dok Sud EU ne odluči o pravu na obeštećenje nakon provedene konverzije.

Kao naš član dobivat ćete sve obavijesti i upute na vaš registrirani e-mail, a učlanjenje možete napraviti na sljedećoj poveznici: https://udrugafranak.hr/clanstvo/

Godišnja članarina je 30 kn. Za sva ostala pitanja i oko prava na tužbe javite se na  franak.tuzbe@gmail.com

KONTAKTI AKTIVISTA UDRUGE:

Jasna Čekada, 099 566 2144 (PON. – PET.  od 10:00 – 12:00 sati)
Vlado Iljkić, 099 225 4630 (PON.-PET.  od 18:00 – 20:00)

E-MAIL ADRESE ZA KONTAKT:
Pravo: franak.tuzbe@gmail.com

Ured: ured.udrugafranak@gmail.com
Zaštita podataka: zastitapodataka@udrugafranak.hr

Mediji: medijiuf@gmail.com

VAŽNO!

Sva pitanja vezano za CHF, EURO i KUNSKE dužnike postavljaju se na mail: franak.tuzbe@gmail.com