[ JAVNA TRIBINA – RELEVANTNA SUDSKA PRAKSA IZ PODRUČJA NEPOŠTENIH UGOVORNIH ODREDABA – VODICE– 11. 5. 2018. ]

Pozivamo vas na javnu tribinu Udruge Franak ovaj petak, 11. svibnja 2018. godine, s početkom u 18 sati, koja će se održati u Gradskoj knjižnici Vodice, Obala Vladimira Nazora 4, Vodice.

Navedena tribina održati će se na temu: „Relevantna sudska praksa iz područja nepoštenih ugovornih odredaba u kreditima ugovorenim s potrošačima uz osvrt na sadašnje poslovanje hrvatskih banaka.

Tribina ima za cilj sveobuhvatno informirati javnost o relevantnim presudama Suda EU, o presudama Ustavnog suda vezanim za „slučaj franak“, o relevantnoj pravomoćnoj privatnoj sudskoj praksi u RH, te o trenutnome stanju u načinu naplate potraživanja banaka koje prema našem stavu i dalje primjenjuju nezakonite odredbe o načinu promjene kamatne stope u svim kreditima, ugovorenima prije 2013. godine bez obzira na valutu i namjenu kredita.

Tribinu će voditi Denis Smajo, zamjenik predsjednika Upravnog odbora i koordinator Razvojno-istraživačkog tima Udruge Franak zajedno uz naše volontere Udruge Franak iz Šibenika i Zadra.

Radujemo se vašem dolasku,