Udruga Franak pomogla u legalnom sprječavanju deložacije obitelji Iličić

JAVNO PISMO ZAHVALE
povodom potpunog otpisa potraživanja prema obitelji Iličić iz Vođinaca od strane Addiko Bank d.d.

Zagreb, 31. srpnja 2017.
Udruga Franak uputila je 12. lipnja 2017. molbu Addiko Bank d.d., kojom se tražilo rješenje dužničke krize odnosno otpis dugovanja po kreditu za obitelj Iličić iz Vođinaca. Obitelj Iličić bila je tada u iznimno teškoj situaciji, jer je Branimir Iličić prije tri godine teško obolio od karcinoma na mozgu, o čemu su mediji tada izvijestili javnost.

Obavještavamo javnost da je Addiko Bank d.d. prije nekoliko dana udovoljila molbi Udruge Franak te je u potpunosti otpisala dug obitelji Iličić po kreditu zbog izuzetno teških obiteljskih okolnosti. Nažalost, iako je gospodin Branimir Iličić nedavno preminuo te nije imao priliku doživjeti odluku o otpisu duga, ta odluka banke će biti vrlo važna za njegovu obitelj koja neće na leđima morati nositi teret duga u budućem životu.

Kako smo i obećali u našoj molbi iz lipnja, ovim putem javno se zahvaljujemo Addiko bank d.d. na udovoljavanju našoj molbi te izlasku ususret obitelji Iličić otpisom svih potraživanja.

Također se zahvaljujemo Udruzi hrvatskih brojnih obitelji 8+ te predsjedniku te udruge gospodinu Antunu Trbuku, kao i mještanima Vođinaca koji su zajedno pokrenuli humanitarnu akciju za obitelj Iličić. Oni su javnim nastupom i zalaganjem upoznali javnost s potrebom da se toj obitelji pomogne u teškim trenucima. Posebno zahvaljujemo medijima koji su prenijeli tu tužnu priču u javnost čime su izuzetno zaslužni da se na kraju zaista pomoglo toj obitelji.

Zahvaljujemo svima na dobroj suradnji i na iskazanoj humanosti.  

Udruga Franak

PODIJELI: Facebook Twitter Pinterest Google Plus StumbleUpon Reddit Email