Dragi članovi Udruge Franak,

Udruga Franak odlučila je preventivno djelovati i započeti s mobilizacijom građana. Situacija je alarmantna, moramo svi biti svjesni da ukoliko se ne usvoje naši zahtjevi velikom broju građana će biti ugrožena egzistencija i mnogi od njih će ostati bez svojih domova.

Udruga Franak je odlučila da, ukoliko se sastanak u utorak 20.01.2015. ne završi usvajanjem naših zahtjeva da će započeti s mobilizacijom naših članova i iskoristiti sva sredstva koja ima na raspolaganju. U tu svrhu molimo članove da se po regijama javljaju na email adrese kako bi bili u pripravnosti:

Udruga Franak će u slučaju da dođe do realizacije ove akcije organizirati i financirati prijevoz za sve građane Hrvatske.

Molimo sve koji niste regulirali svoju obavezu plaćanja godišnje članarine da to učinite što prije te da platite bar tih minimalnih 30 kuna, a oni koji su u mogućnosti mogu donirati i više jer će financijski izdaci biti sigurno veliki. Uplate se vrše na broj žiro računa HR4823900011100427244, s pozivom na broj OIB člana.

Zahvaljujemo se svima na strpljenju i potpori.

Vaša Udruga Franak.