DANI OTVORENIH VRATA UDRUGA / 10. – 12. LIPNJA 2021. „TUŽITE BANKU, UZMITE SVOJ NOVAC“

Manifestacija Dani otvorenih vrata udruga (DOVU) koju organizira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske godišnji je događaj koji se održava u cijeloj Hrvatskoj s ciljem informiranja javnosti o radu udruga u lokalnoj i široj zajednici.

Udruga Franak priključuje se ovoj manifestaciji i organizira događanje pod nazivom „Tužite banku, uzmite svoj novac“ te poziva zainteresirane građane da nam se pridruže 10. lipnja (četvrtak) i 11. lipnja (petak) od 17 sati na danima otvorenih vrata koje ćemo ove godine provesti online putem aplikacije Zoom. Prijave za sudjelovanje pošaljite najkasnije do 12 sati na dan održavanja online konzultacija.

Za sve one koji žele doći do nas osobno u ured Udruge Franak na adresi Av. Marina Držića 81b (Folnegovićevo naselje), Zagreb to mogu napraviti u subotu 12. lipnja od 10 sati do 13 sati uz obveznu prijavu dolaska najkasnije u petak do 12 sati. Prijave su obvezne zbog poštivanja epidemioloških mjera i zaštite vašeg i našeg zdravlja, a prijaviti se možete putem maila ured.udrugafranak@gmail.com ili pozivom na telefon broj 098 1637922.

Na Danima otvorenih vrata 2021. odgovarat ćemo na vaša postavljena pitanja o svim temama koje vas zanimaju a vezane su uz prava na tužbu temeljem nezakonitog poslovanja banaka.

Prijave za sudjelovanje na online konzultacijama kao i pitanja na koja želite da odgovorimo pošaljite na ured.udrugafranak@gmail.com s naznakom dana za koji se prijavljujete:

DOVU2021- 10.6.2021. četvrtak, online konzultacije putem aplikacije Zoom, od 17 sati

DOVU2021 -11.6.2021. petak, online konzultacije putem aplikacije Zoom, od 17 sati

DOVU2021 -12.6.2021. subota, konzultacije u uredu Udruge Franak, od 10 do 13 sati

Veselimo se vašoj prijavi i dolasku!

Vaša Udruga Franak