ZAŠTITA OVRŠENIKA I PRAVNE MOGUĆNOSTI VEZANE UZ OVRHE 🔴 BESPLATNA ONLINE RADIONICA UDRUGE FRANAK

Zbog velikog interesa i povećanog broja upita građana o ovom gorućem problemu Udruga Franak organizira besplatnu online radionicu o ovrhama s ciljem podizanja razine znanja polaznika radionice ciljanim informiranjem dužnika pogođenih problemom ovrha.

Teme:
Ovršni zakon – nove izmjene i dopune
Ovrha na nekretnini temeljem Ugovora o kreditu s valutom klauzulom CHF
Pravni lijekovi i mogućnosti potrošača / ovršenika
Troškovi ovršnog postupka
Provedba ovrhe na novčanim sredstvima

Termin održavanja: 16. prosinca 2020. (srijeda)
Vrijeme održavanja: od 17 sati
Način održavanja: ONLINE putem besplatne aplikacije Zoom
E-pošta za prijavu i slanje pitanja: ured.udrugafranak@gmail.com
Radionicu će voditi stručni suradnici Udruge Franak.

Prijava i sudjelovanje na radionici: prijava na besplatnu online radionicu je obavezna. Sudjelovanje i prijavu izvršite na adresu: ured.udrugafranak@gmail.com Svaki prijavljeni sudionik dobit će povratnu informaciju o zaprimanju i potvrdi prijave na radionicu.

Ukoliko imate pitanja za koja želite da budu obrađena na radionici ili temu koja vas posebno zanima pošaljite ih na ured.udrugafranak@gmail.com

Upute za sudionike radionice: za sudjelovanje na online radionici potrebno je dostaviti e-mail putem kojeg ćete pratiti radionicu. Na prijavljenu e-mail adresu pola sata prije održavanja radionice dobit ćete poveznicu preko koje se uključujete u praćenje radionice. Besplatnu aplikaciju zoom.us potrebno je prije početka radionice instalirati i pokrenuti. Radionicu možete pratiti na računalu, tabletu ili mobitelu sa slušalicama ili zvučnikom. Link za preuzimanje aplikacije https://zoom.us/download Potom je potrebno odabrati, preuzeti i pokrenuti Zoom Client for Meetings.

Radionica se provodi u sklopu projekta Udruge Franak „Zaštita ovršenika i pravne mogućnosti vezane uz ovrhe“, uz financijsku podršku Grada Zagreba.