SRETAN BOŽIĆ!

Drage naše članice i članovi,

na kraju smo još jedne godine koja je za sve nas korisnike CHF kredita s konvertiranim kreditima bila obilježena čekanjem i neizvjesnošću, nadama i strepnjama.

I sve je to nešto na što smo navikli jer godinama se suočavamo s brojnim preprekama koje polagano, ali i sigurno savladavamo jer imamo na našoj strani hrvatsko pravo, pravo Europske unije, i vas.

Upravo zbog vjere u pravo i pravdu, nadamo se da će predstojeći blagdani i blagdanski duh sucima i sutkinjama Vrhovnog suda, odgovornima što još jedan Božić čekamo u pravnoj i financijskoj neizvjesnosti, donijeti sposobnost pravičnog rasuđivanja da shvate kako odluke moraju temeljiti na Ustavu, zakonima, međunarodnim ugovorima i drugim važećim izvorima prava te da Vrhovni sud, kao najviši nacionalni sud, mora osigurati jedinstvenu primjenu prava i ravnopravnost svih u njegovoj primjeni.

Drage naše članice i članovi, s koliko god poteškoća smo se suočili, u borbi za svoja prava nikad nismo posustali jer znamo da su na našoj strani neoborivi argumenti da s pravom tražimo svoje nezakonito oteto.

Uz vašu bezrezervnu podršku, nastavljamo pravnu borbu i u nadolazećoj godini kada mora i posljednja prepreka na putu prema našoj konačnoj pobjedi biti srušena.

Sretan Božić te pravednu, pravičnu i spokojnu 2024. godinu vama i vašim obiteljima žele aktivisti Udruge Franak!