NAŠA JASNA ČEKADA PRIMILA JE NAGRADU ZA VOLONTERKU GODINE 2021. PRIMORSKO-GORANSKE ŽUPANIJE

ČESTITAMO❗
Čestitamo našoj Jasni Čekadi na nagradi za Volonterku godine 2021. Primorsko-goranske županije koja joj je dodijeljena za aktivizam kroz volonterski rad u Udruzi Franak.
Zahvaljujemo Udruzi za razvoj civilnog društva SMART, Gradu Rijeci i Primorsko-goranskoj županiji što su prepoznali zalaganje i trud naše Jasne uručivši joj ovo iznimno važno priznanje i nagradu.
Jasna je naša dugogodišnja volonterka koja sudjeluje u svim aktivnostima koje Udruga provodi, od organiziranja i pripreme materijala za konzultacije građana i tribina do sudjelovanja i provođenja istih. Također, putem društvenih mreža nesebično dijeli savjete i korisne informacije svima kojima je potrebna pomoć te usmjerava građane kako i gdje se mogu educirati i raspitati o njihovim pravima.
Jasna je tijekom 2021. godine kroz volonterski rad u Udruzi Franak odradila 574 sata. Jasna uspješno surađuje s ostalim volonterima unutar naše civilne organizacije te time direktno doprinosi jačanju našeg tima ljudi koji raznim aktivnostima djeluje na promjene u zajednicama u kojima volontiraju.
Aktivno je sudjelovala u educiranju pojedinaca, svoje lokalne zajednice kao i društva u cjelini o njihovim potrošačkim pravima i nepoštenoj poslovnoj praksi banaka i ostalih kreditnih društava.
Svakodnevno je dežurna na telefonskoj liniji Udruge te je dostupna građanima za sva njihova pitanja i davanje savjeta o zaštiti potrošača korisnika financijskih usluga.
Tijekom 2021. godine Jasna je više puta gostovala u emisijama lokalnih radio i televizijskih postaja kako bi građane Rijeke i Primorsko-goranske županije osvijestila o njihovim potrošačkim pravima, nepoštenoj poslovnoj praksi banaka i pravomoćnoj kolektivnoj presudi Udruge Franak protiv osam banaka koje su kolektivno povrijedile i prekršile prava potrošača. Također, sudjelovala je i u prilozima nacionalne i drugih većih televizijskih kuća koje djeluju u Republici Hrvatskoj.
Ono što našu Jasnu čini posebnom je upravo spremnost na svakodnevno učenje i usavršavanje, jer životna filozofija koju ona koristi u volontiranju je kako je ponavljanje majka znanja.
Hvala Jasni, hvala svim našim volonterima na dragocjenom vremenu, trudu i zalaganju kroz sve ove godine koje zajedno dijelimo do ostvarenja našeg konačnog cilja.
Spot o našoj Jasni možete pogledati ovdje https://www.youtube.com/watch?v=MP81gKaa-Gs&t=3s
Udruga Franak
PODIJELI: Facebook Twitter Pinterest Google Plus StumbleUpon Reddit Email