DANAS JE MEĐUNARODNI DAN VOLONTERA I SVIM VOLONTERIMA ČESTITAMO NJIHOV DAN!

Međunarodni dan volontera proglasila je Opća skupština Ujedinjenih naroda 17. prosinca 1985. godine i od 1986. svake se godine, za nas ovaj poseban dan, obilježava 5. prosinca.
Volonteri dobrovoljno i nesebično ulažu svoje vrijeme, trud i znanje za dobrobit druge osobe, zajednice i društva u cjelini. Volontiranje je hvale vrijedna aktivnost koja unaprjeđuje i daje dodanu vrijednost civilnom društvu, vodi do poboljšanja kvalitete života na razini cijele Hrvatske te promiče aktivno uključivanje osoba u društvena zbivanja.
Veliko hvala našim volonterima koji svakodnevno pomažu drugima dajući ono najvrijednije što netko može dati drugome, svoje vrijeme.
Ponosni smo na sve naše volontere koji nesebično kroz svoj dugogodišnji volonterski rad promiču rad za opće dobro cijele zajednice, svojim aktivnostima kroz rad Udruge Franak pridonose sveobuhvatnoj i boljoj informiranosti pojedinaca po pitanju nezakonitog poslovanja financijskih institucija te koji savjetovanjem potrošača, korisnika financijskih usluga, i javnim istupima ohrabruju pojedince da poduzimaju mjere kojima bi osigurali svoja prava.
Dug je put iza nas, dosta vremena, odricanja i aktivnosti uložili smo zajedno, ali iskreno vjerujemo kako će sav taj trud uskoro rezultirati ostvarenjem našeg zajedničkog cilja.