­čö┤ ONLINE TRIBINA UDRUGE FRANAK – 29.12.2020. TEMA: SLU─îAJ FRANAK PRED SUDOM EU

Za kraj godine pozivamo sve zainteresirane gra─Ĺane da nam se pridru┼że na online tribini na kojoj ─çemo govoriti o aktualnoj temi ÔÇ×Slu─Źaj Franak pred Sudom EUÔÇť. Tribina je namijenjena svima onima koji su imali kredite u valuti CHF te su temeljem tzv. Zakona o konverziji 2015. godine konvertirali svoje kredite u valutu EUR, ali i za sve one koji imaju interes poslu┼íati vi┼íe o navedenoj temi.

U sklopu teme ÔÇ×Slu─Źaj Franak pred Sudom EUÔÇť obradit ─çemo sljede─ça podru─Źja:

ÔÇó o Sudu EU i prethodnom postupku
ÔÇó postupci pred Sudom EU vezani uz ÔÇ×slu─Źaj FranakÔÇť
ÔÇó posljedice postupka pred Sudom EU u teku─çim parnicama
ÔÇó aktualna sudska praksa pred Sudom EU – potro┼ía─Źi

Termin odr┼żavanja: 29. prosinca 2020. (utorak)
Vrijeme odr┼żavanja: od 17 sati
Na─Źin odr┼żavanja: ONLINE putem besplatne aplikacije Zoom
Link za prijavu: https://forms.gle/UrWjBVTCapYwscXh7

Ukoliko imate pitanja za koja ┼żelite da budu obra─Ĺena na tribini po┼íaljite ih na ured.udrugafranak@gmail.com

Tribinu ─çe voditi stru─Źni suradnici Udruge Franak.

Prijava i sudjelovanje na tribini: prijava na online tribinu je obavezna. Sudjelovanje i prijavu izvršite putem gore navedenog linka. Svaki prijavljeni sudionik dobit će povratnu informaciju o zaprimanju i potvrdi prijave na tribinu.

Upute za sudionike tribine: za sudjelovanje na online tribini potrebno je u obrazac za prijavu upisati e-mail putem kojeg ─çete pratiti tribinu. Na prijavljenu e-mail adresu prije odr┼żavanja radionice dobit ─çete poveznicu preko koje se uklju─Źujete u pra─çenje radionice. Besplatnu aplikaciju zoom.us potrebno je prije po─Źetka radionice instalirati i pokrenuti. Tribinu mo┼żete pratiti na ra─Źunalu, tabletu ili mobitelu sa slu┼íalicama ili zvu─Źnikom. Link za preuzimanje aplikacije https://zoom.us/download Potom je potrebno odabrati, preuzeti i pokrenuti Zoom Client for Meetings.

Tribina se provodi u sklopu projekta Udruge Franak ÔÇ×Sve ┼íto potro┼ía─Źi moraju znati o svojim pravima ÔÇô slu─Źaj FranakÔÇť, uz financijsku podr┼íku Grada Zagreba.