🔴 ONLINE TRIBINA UDRUGE FRANAK – 29.12.2020. TEMA: SLUČAJ FRANAK PRED SUDOM EU

Za kraj godine pozivamo sve zainteresirane građane da nam se pridruže na online tribini na kojoj ćemo govoriti o aktualnoj temi „Slučaj Franak pred Sudom EU“. Tribina je namijenjena svima onima koji su imali kredite u valuti CHF te su temeljem tzv. Zakona o konverziji 2015. godine konvertirali svoje kredite u valutu EUR, ali i za sve one koji imaju interes poslušati više o navedenoj temi.

U sklopu teme „Slučaj Franak pred Sudom EU“ obradit ćemo sljedeća područja:

• o Sudu EU i prethodnom postupku
• postupci pred Sudom EU vezani uz „slučaj Franak“
• posljedice postupka pred Sudom EU u tekućim parnicama
• aktualna sudska praksa pred Sudom EU – potrošači

Termin održavanja: 29. prosinca 2020. (utorak)
Vrijeme održavanja: od 17 sati
Način održavanja: ONLINE putem besplatne aplikacije Zoom
Link za prijavu: https://forms.gle/UrWjBVTCapYwscXh7

Ukoliko imate pitanja za koja želite da budu obrađena na tribini pošaljite ih na ured.udrugafranak@gmail.com

Tribinu će voditi stručni suradnici Udruge Franak.

Prijava i sudjelovanje na tribini: prijava na online tribinu je obavezna. Sudjelovanje i prijavu izvršite putem gore navedenog linka. Svaki prijavljeni sudionik dobit će povratnu informaciju o zaprimanju i potvrdi prijave na tribinu.

Upute za sudionike tribine: za sudjelovanje na online tribini potrebno je u obrazac za prijavu upisati e-mail putem kojeg ćete pratiti tribinu. Na prijavljenu e-mail adresu prije održavanja radionice dobit ćete poveznicu preko koje se uključujete u praćenje radionice. Besplatnu aplikaciju zoom.us potrebno je prije početka radionice instalirati i pokrenuti. Tribinu možete pratiti na računalu, tabletu ili mobitelu sa slušalicama ili zvučnikom. Link za preuzimanje aplikacije https://zoom.us/download Potom je potrebno odabrati, preuzeti i pokrenuti Zoom Client for Meetings.

Tribina se provodi u sklopu projekta Udruge Franak „Sve što potrošači moraju znati o svojim pravima – slučaj Franak“, uz financijsku podršku Grada Zagreba.