Postupak uplate članarine ili donacije

Cijenjeni članovi Udruge Franak,

temeljem brojnih upita o načinu uplate članarine, ovdje Vam ističemo postupak uplate članarine ili donacije.

Ispod teksta imate primjer Uplatnice za već postojeće članove, za uplatu članarine za tekuću godinu ili za uplatu donacije Udruzi Franak.

Također, ispod primjera uplatnice, možete preuzeti i NAJČEŠĆE POSTAVLJENA PITANJA vezana uz učlanjenje NOVIH članova i registar članova.

Plaćanje članarine i učlanjivanje novih članova izuzetno je važno za funkcioniranje naše i vaše Udruge. Bez Vas i bez Vaše potpore mi ne bi smo uspjeli postići tako velike stvari u zaštiti potrošača korisnika financijskih usluga, a pogotovo u zaštiti naših “frankera”. Nama je izuzetno važna Vaša financijska potpora zbog vrlo zahtjevnih financijskih troškova s kojima se udruga svakodnevno suočava.
Još nam je važnija vaša brojčana podrška jer veliki broj članova (gotovo 30.000 članova udruge) nam daje izuzetno veliku pregovaračku snagu i “vjetar u leđa” prilikom komunikacije sa svim važnim državnim i drugim institucijama. Nadamo se da naš rad i naše volontiranje zaslužuje vašu punu podršku.
Kroz naše djelovanje, osigurali smo pozitivan učinak na SVE korisnike financijskih usluga, a ne samo na “frankere”, kao što znate podignuta je i prva EURSKA tužba pa pozivamo i sve ostale korisnike kredita da se učlane i svojom članarinom dodatno ojačaju djelovanje Udruge Franak!
Kao što znate, UDRUGA FRANAK NEĆE NESTATI SVE DOK NE NESTANE BEZAKONJE KOJE JU JE STVORILO!

HVALA VAM

Vaša Udruga Franak

Primjer uplatnice za plaćanje članarine (ili za donaciju) za već postojeće članove
UF_HUB3
Primatelj:
Av. Marina Držića 81b
Zagreb
IBAN: HR4823900011100427244
Opis plaćanja: Godišnja članarina (donacija)
Kod poziva na broj upisujete vlastiti OIB

FAQ
Ovdje pročitajte najčešće postavljana pitanja vezano uz učlanjenje novih članova i obnovu članstva.