Cijenjeni članovi Udruge Franak,

temeljem brojnih upita o načinu uplate članarine, ovdje Vam ističemo postupak uplate članarine ili donacije.

Ispod teksta imate primjer Uplatnice za već postojeće članove, za uplatu članarine za tekuću godinu ili za uplatu donacije Udruzi Franak.

Iznos godišnje članarine od 01.01.2023.
5,00 EUR / 37,67 HRK
1 EUR = 7,53450 HRK

Članarina vrijedi za kalendarsku godinu bez obzira kojeg datuma je uplaćena.
Važno je na opću uplatnicu upisati točan OIB i ostale podatke jer će se uplate članarina u registru automatski ažurirati prema uplatama na račun Udruge Franak i pozivima na broj koji su navedeni u tim uplatama. Ukoliko članarinu plaćate pomoću generiranog 2D koda članarina se automatski povezuju s vašim osobnim profilom i podacima u registru.
Članarine se plaćaju za tekuću godinu, a svaki uplaćeni iznos koji prelazi godišnji iznos članarine bit će zabilježen kao vaš članski doprinos za rad i razvoj organizacije u tekućoj godini. Sve uplate zaprimljene u razdoblju od 1.1. do 31.12. bit će evidentirane kao uplate za tekuću godinu.

Plaćanje članarine i učlanjivanje novih članova izuzetno je važno za funkcioniranje naše i vaše Udruge. Bez Vas i bez Vaše potpore mi ne bi smo uspjeli postići tako velike stvari u zaštiti potrošača korisnika financijskih usluga. Nama je izuzetno važna Vaša financijska potpora zbog vrlo zahtjevnih financijskih troškova s kojima se udruga svakodnevno suočava.
Još nam je važnija vaša brojčana podrška jer veliki broj članova nam daje izuzetno veliku pregovaračku snagu i “vjetar u leđa” prilikom komunikacije sa svim važnim državnim i drugim institucijama. Nadamo se da naš rad i naše volontiranje zaslužuje vašu punu podršku.
Kroz naše djelovanje, osigurali smo pozitivan učinak na SVE korisnike financijskih usluga, pa pozivamo i sve ostale korisnike kredita da se učlane i svojom članarinom dodatno ojačaju djelovanje Udruge Franak!
Kao što znate, UDRUGA FRANAK NEĆE NESTATI SVE DOK NE NESTANE BEZAKONJE KOJE JU JE STVORILO!

HVALA VAM

Vaša Udruga Franak

Primjer uplatnica za plaćanje članarine ili donacije:

uplatnica-clanarina

uplatnica-donacija
Primatelj:
Av. Marina Držića 81b
Zagreb
IBAN: HR4823900011100427244
Opis plaćanja: Godišnja članarina ILI donacija
Model plaćanja: 00
Poziv na broj upisujete vlastiti OIB