Plaćeni oglas PBZ banke i demanti Udruge Franak

Dragi naši Frankeri,

Zahvaljujemo se na Vašem doprinosu u postavljanju informacija iz pravomoćne presude na Facebook stranice tuženih banaka. Udruga Franak zahvalna je svojim članovima na ovoj virtualnoj solidarnosti koji će svoju pravu snagu pokazati za 12 dana, 25. travnja, kada je najavljen masovni prosvjed.

Iako su informacije koje Vi sa svojih privatnih profila objavljujete u komentarima na profilima banaka istinite te ne sadrže niti jedan oblik negativne ili uvredljive komunikacije, banke su zadužile osobe koje budno stražare na njihovim profilima da brišu sve Vaše komentare. Kada odete na njihove stranice, ispod objava Vam piše određeni broj komentara koji nestanu kada kliknete na njih.

Drago nam je što nas banke shvaćaju ozbiljno i brišu komentare koji izražavaju potporu Udruzi Franak jer znamo da smo na pravom putu. Drago nam je i što su banke krenule i s plaćenim oglasima u kojima objašnjavaju da su postupali sukladno zakonu u slučaju kredita u švicarskim francima. Udruga Franak se tako zahvaljuje i medijima koji su voljni prikazati priču s druge strane, naše strane, bez plaćanja za medijski prostor.

Pozivamo Vas da i dalje objavljujete istinite informacije u komentarima na Facebook stranicama tuženih banaka, a banke pozivamo da te komentare i dalje nastave brisati! Mi ćemo snagu i veličinu naše Udruge pokazati na masovnom prosvjedu Udruge Franak, 25. travnja.

U nastavku prilažemo demanti Udruge Franak, plaćeni oglas PBZ banke i članak o brisanju komentara na Facebooku.

pbz_demanti_UF
Naslov: pbz_demanti_UF (339 clicks)
Naziv datoteke: pbz_demanti_uf.pdf
Size: 248 kB

PODIJELI: Facebook Twitter Pinterest Google Plus StumbleUpon Reddit Email