KRATKI IZVJEŠTAJ S REDOVNE SJEDNICE UDRUGE FRANAK

Drage članice i članovi Udruge Franak,
Udruga Franak je u subotu 27. listopada 2018. održala svoju redovnu sjednicu Skupštine, koja se održava svake godine po isteku mandata članova tijela Udruge Franak.

Na sjednici Skupštine donesene su odluke po jedanaest točaka dnevnog reda, a točka dvanaest bila je otvorena za rasprave pod razno.

U radu Skupštine, kao i inače, sudjelovali su gotovo svi članovi skupštine, odnosno 31 delegat s pravom glasa te desetak aktivista koji su sudjelovali u raspravi bez prava glasa.

Odlukom većine glasova delegata imenovani su članovi Upravnog i Nadzornog odbora te koordinatori programskih i regionalnih timova, a na temelju izmijenjenog Statuta osnovat će se podružnice Udruge Franak u Rijeci, Splitu i Šibeniku, prije svega radi efikasnijeg rada Udruge u budućnosti.

Jedna od točaka dnevnog reda bila je donošenje Odluke o stegovnoj mjeri – potvrdi odluke Nadzornog odbora Udruge Franak o suspenziji člana Denisa Smaje iz Udruge Franak te je Skupština donijela odluku da se njegova žalba odbije i da se potvrdi odluka Nadzornog odbora.

Denisu želimo sreću u osobnome i profesionalnom životu, a našem novom Upravnom i Nadzornom odboru te koordinatorima uspješan rad u nastojanjima da svi oštećeni potrošači konačno dođu do pravde te da banke plate zadnju lipu koju duguju svim oštećenim dužnicima koji su ugovarali CHF kredite te druge kredite s nezakonitim kamatnim stopama.

Vaša i naša Udruga Franak