JAVNA TRIBINA

[ JAVNA TRIBINA – RELEVANTNA SUDSKA PRAKSA IZ PODRUČJA NEPOŠTENIH UGOVORNIH ODREDABA – ŠIBENIK – 7. 4. 2018. ]

Pozivamo vas na javnu tribinu Udruge Franak ovu subotu, 7. travnja 2018. godine, s početkom u 11 sati, koja će se održati u Gradskoj knjižnici „ Juraj Šižgorić“, Poljana 6, Šibenik ( velika dvorana na katu knjižnice).

Navedena tribina održati će se na temu: „Relevantna sudska praksa iz područja nepoštenih ugovornih odredaba u kreditima ugovorenim s potrošačima uz osvrt na sadašnje poslovanje hrvatskih banaka.

Tribina ima za cilj sveobuhvatno informirati javnost o relevantnim presudama Suda EU, o presudama Ustavnog suda vezanim za „slučaj franak“, o relevantnog pravomoćnoj privatnoj sudskoj praksi u RH, o trenutnome stanju u načinu naplate potraživanja banaka koje prema našem stavu i dalje primjenjuju nezakonite odredbe o načinu promjene kamatne stope te konačno pogled iz odvjetničkog kuta na parnične situacije.

Gosti predavači na tribini su: Denis Smajo, zamjenik predsjednika Upravnog odbora i koordinator Razvojno-istraživačkog tima Udruge Franak te Srđan Kalebota, odvjetnik, pravni suradnik i savjetnik u Udruzi Franak.

Radujemo se vašem dolasku,
Udruga Franak

PODIJELI: Facebook Twitter Pinterest Google Plus StumbleUpon Reddit Email