[DANI OTVORENIH VRATA UDRUGA 2018]

[DANI OTVORENIH VRATA UDRUGA 2018]

Manifestacija Dani otvorenih vrata udruga koju organizira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske godišnji je događaj koji se održava u cijeloj Hrvatskoj s ciljem informiranja javnosti o radu udruga u lokalnoj i široj zajednici. Prilika je to da građani sudjeluju u brojnim kreativnim radionicama, predavanjima, predstavama, akcijama te se tako upoznaju s različitim društveno korisnim projektima i programima, ali i mogućnostima volontiranja u udrugama.

Udruga Franak se i ove godine priključuje ovoj manifestaciji i u tom smislu organizira DANE OTVORENIH VRATA UDRUGE FRANAK, 24. i 25. svibnja 2018. (od 17 do 19 sati) na adresi Av. Marina Držića 81b, Zagreb. Slobodno nas posjetite i dođite se informirati o pravima koja imate kao potrošač korisnik financijskih i kreditnih usluga.

Svi posjetitelji moći će se upoznati i s radom udruge, aktivnostima koje udruga provodi te ciljevima koje želi postići. Isto tako, pozivamo sve zainteresirane građane da se pridruže radu udruge i pomaganju drugima te upoznaju sve prednosti i izazove volontiranja.

Dobro nam došli!

Vaša Udruga Franak

PODIJELI: Facebook Twitter Pinterest Google Plus StumbleUpon Reddit Email