Novi članovi – UČLANJENJE

Postojeći članovi – PRIJAVA

.

Dragi članovi,

Ispod teksta imate primjer Uplatnice za već postojeće članove, ako želite platiti članarinu za tekuću godinu ili ako želite uplatiti donaciju Udruzi Franak.

Također, ispod primjera uplatnice, možete preuzeti i NAJČEŠĆE POSTAVLJENA PITANJA vezana uz učlanjenje novih članova i registar članova.

Plaćanje članarine i učlanjivanje novih članova je izuzetno važno za funkcioniranje naše i vaše Udruge. Bez Vas i bez Vaše potpore mi ne bi smo uspjeli postići tako velike stvari u zaštiti potrošača korisnika financijskih usluga, a pogotovo u zaštiti naših “frankera”. Nama je izuzetno važna Vaša financijska potpora zbog vrlo zahtjevnih financijskih troškova s kojima se udruga svakodnevno suočava. Ali još nam je važnija vaša brojčana podrška jer veliki broj članova (gotovo 28.000 članova udruge) daje nam izuzetno veliku pregovaračku snagu i “vjetar u leđa” prilikom komunikacije sa svim važnim državnim i drugim institucijama. Nadamo se da naš rad i naše volontiranje zaslužuje vašu punu podršku.

Vaša Udruga Franak

Primjer uplatnice za plaćanje članarine (ili za donaciju) za već postojeće članove

Najčešće postavljena pitanja

FAQ_WEB